Lectica luo arvokkuutta ajoneuvosisustuksiin

Lectica inspired by Vallila on uusi tapa tuoda arvokkuutta ja näyttävyyttä ajoneuvosisustukseen. Värimaailmaltaan harmoninen sisustus toteutetaan korkealuokkaisista materiaaleista alkaen istuimista, jotka verhoillaan kauttaaltaan laadukkaalla nahalla. Vallilan kauniit, laadukkaalle kankaalle painetut kuosit, kestävät erinomaisesti kulutusta ja viimeistelevät upeasti sisustuksen.

Vuoden 2015 Taksinäyttelyssä esiteltiin Lectica inspired by Vallila -malliston lippulaiva, Taksi Ahosen suurenmoinen Lectica Invataksi. Ajoneuvon verhoilun suunnittelussa on hyödynnetty Lectica-sisustusta sekä Vallilan ajatonta designia, Kelohonka-kuosia. Lectican viimeistely tavoittelee taianomaista tunnelmaa matkustamoon.

Suomalaisen työn puolesta

Me Lecticalla korostamme suomalaisen suunnittelun ja käsityötä, jotka ovatkin yrityksemme perusarvoja. Haluamme tuoda Lectican sisustukseen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja unohtamatta suomalaisuutta. Lectica Suomen vanhin autoverhoilija ja suomalaisen käsityön kannattajana lähtee suurella intohimolla toteuttamaan sisustuksia Vallilan kankaita hyödyntäen.

Vallilan korkea työn laatu, kauniit kuviot ja täysin yksilöllinen design vakuutti meidät Lecticalla. Vallilan kankaita ei ole aikaisemmin käytetty ajoneuvoverhoilussa lainkaan. Vallilan suunnittelija auttoi ideoinnissa, joka alkoi mahdollisuuksien kartoittamisesta. Ajoneuvosisustuksissa käytettäviksi valikoituivat verhot sekä matot. Vallilan suunnittelijan avulla hahmoteltiin myös uusia ratkaisuja, joita emme ole aikaisemmin ajatelleet. Tavoitteena onkin tuoda uusia innovatiivisia ajatuksia markkinoille.

Lectica valitsi Kelohongan kuosin toimivuuden takia. Kelohonka on samalla yksinkertainen ja toisaalta tekstiilissä on juuri sopivasti tarvittavaa liikettä. Värimaailma soveltuu täydellisesti ruskean sävyiseen sisustukseen sekä auton ulkoväriin. Olemme päässeet toteuttamaan kokonaisuudessaan mahtavan yksilön.

Lectica jatkaa Vallilan kuosien käyttöä ajoneuvosisustuksissa

Jatkossa on mahdollista viedä oma Lectican sisustus uudelle tasolle. Vallilan kuosien käyttö Lectican sisustuksissa on tullut jäädäkseen ja mahdollisuuksia kuosien käyttöön on suunnitteilla lisää. Vuoden 2015 designin teemana on ruskea. Tulemme tekemään markkinoille kymmenisen kappaletta tällä designilla, joista kaksi on jo myyty. Tulevaisuus näyttää minkälaisia kuoseja ja värimaailmoja Lectica Inspiroidu! mallisto tulee seuraavaksi esittelemään.

Lectica inspired by Vallila -malliston lippulaiva, Taksinäyttely 2015

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Yhteistyössä:

Kelohonka, designed by Vallila
Taksi Ahonen Oy
Käyttöauto Jyväskylä