Kuorma-autoksi rekisteröitäviin malleihin

Hinta-laatu-suhteellaan muista erottuva Lectica Jumper -monikäyttöauto tarjoaa laajan vakiovarustelun ansiosta mukavat tilat matkustamiseen jopa yhdeksälle henkilölle.

Jumper on älykkäästi muotoiltu, erittäin taloudellinen ja suorituskykyinen, sekä mukavuudeltaan luokkansa parhaita. Lectica Jumper-monikäyttöauto on toimiva jokaista yksityiskohtaa myöten. Malleissa on loistavat ajo-ominaisuudet ja Lectica-varustelun jälkeen on kuin ajaisit suurta henkilöautoa.

Avaran ja tyylikkäästi varustellun matkustamon lisäksi Jumper monikäyttöautomalleista löytyy reilusti tavaratilaa harrastevälineille, kesäisin esimerkiksi moottoripyörille ja talvisin moottorikelkalle. Suuremmissa korimalleissa voidaan kuormatila varustella vaikka liikkuvaksi verstaaksi. Monikäyttöautot varustellaan usein ammattikäyttöön ja näissä tapauksissa kuormatilan toteutus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Älykäs, järjestelmällinen ja fiksu

Lectica Jumper-monikäyttöautot on varusteltu Suomessa laadukkailla materiaaleilla.
Korkeasta kotimaisen työn laadusta kertoo myös Avainlippu -merkki. Tilasuunnittelussa on huomioitu sisustuksen käytettävyys eri tilanteissa. Kuormatilan pituus voidaan optimoida asiakaan tarpeen mukaan. Jo lyhyimpäänkin koriversioon mahtuu runsaasti tavaraa kyytiin ja pisimmän mallin tarjoama kuormatilan koko riittää kaikkiin jo suurempiinkin kuljetustarpeisiin.

Mukautuu käyttötarpeeseen

Jumper kevyt kuorma-autovarustelussa käytämme Lectica-istuimia (Mallit 110 ja 150) tai GRL-mukavuusistuimia (Malli 200), jotka ovat kevyitä ja säädettäviä. Istuimien matkustusmukavuus on erinomainen ja ne voidaan varustaa pikalukkojaloilla, mikäli istuimet halutaan nopeasti poistaa tai muokata istuinjärjestystä. Kiskojen ansiosta istuinpaikkoja voidaan siirtää ja matkustussuunta kääntää.

Kattava vakiovarustelu ja laajat varustelu- ja muuntelumahdollisuudet tekevät Lectica Jumper monikäyttöautosta todellisen tila-auton.

Lectica Kevyt kuorma-auto

   • Jopa 6 lisäpaikkaa jatko-ohjaamoon
   • Reilu tavaratila (max. 3 metriä)
   • C1-kortilla ajettavissa
   • 80km/h, nopeudenrajoitin
   • Täysin autoveroton

 

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!