toimiva kokonaisuus paketissa joka tarjoaa ratkaisut työhön ja arkeen

Jumperin tekniset innovaatiot yhdistettynä laadukkaaseen korirakennukseen takaavat toimivuuden ja mukavuuden samassa paketissa. Auton sisätilat on suunniteltu harrastuksia ja aktiivista elämää varten yhtä lailla kuin korvaamaan yrityksessä henkilöauton ja pakettiauton.

Tavaratila voidaan varustella liikkuvaksi verstaaksi ja matkustamotila liikkuvaksi toimistoksi.
Jumperin kokoluokkansa levein kori tarjoaa erinomaisen tavarankuljetuskapasiteetin ja kantavuuden suuremmillekin kuormille.

Jumper retkeilyauto tarjoaa ratkaisun kaikkiin käyttötarkoituksiin

Jumper retkeilyautolle ominaista ovat tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja korkealaatuiset materiaalit, sekä muokattavuus käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. Jumper retkeilyauto kätkee sisäänsä toimivat tilaratkaisut niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan. Saatavana kaksi malliversiota, 150 ja 200. Versiosta riippuen matkustajapaikkoja löytyy jopa 1+8 hengelle, unohtamatta tavaratilan suurta kuljetuskapasiteettia.

Malliversiosta riippuen mukaan mahtuu työporukan tai perheen lisäksi mönkijä, moottorikelkka, sekä kaikki varusteet ja matkatavarat.

Jumper retkeilyauto on omimillaan niin kaupungissa kuin maanteilläkin. Sen ulkonäkö on dynaaminen ja vankka. Sama linja jatkuu myös sisustuksessa. Siinä tyyli ja toiminnallisuus kohtaavat voimakkaasti.

Tavaratila on erikseen muokattavissa eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi huoltoautokalusteet voidaan suunnitella vastaamaan täydellisesti asiakkaan vaatimuksia. Boxerin tilava kori tarjoaa väljät työskentelytilat ja leveä pyöräkoteloiden väli helpon lastauksen suuremmillekin tavaroille.

Taloudellinen ja monikäyttöinen

Nykyisin liike-elämässä on tärkeämpää kuin koskaan vähentää kustannuksia ja maksimoida tulos, laadusta tinkimättä. Jumper retkeilyauto tarjoaa suorituskyvyn, joustavuuden, suuren kantavuuden, tehokkuuden ja alhaiset käyttökustannukset samassa paketissa

Erillisistuimet on varustettu selkänojan säädöllä ja 3-piste turvavöillä. Saatavana myös ISOFIX –kiinnikkeet turvaistuimille. Istuinverhoilut ovat vakiovarusteena tehtaan alkuperäiskankailla.

Lisävarusteena saatavana useita vaihtoehtoja niin istuinverhoiluihin kuin muuhunkin sisustukseen.

Vuodepaikka on integroitu suoraan väliseinään. Ratkaisu maksimoi tavaratilan pituuden ja hyötykuutiot. Suunnittelu ja toteutus tunnetulla Lectica-laadulla!

Kattavan perusvarustelun lisäksi on tarjolla laaja lisävarustevalikoima. Myös korin ulkopuolelle löytyy valikoima varusteita, joilla auton persoonallisuutta voidaan korostaa.

Laatu ja takuu

Jumper retkeilyautomalleissamme on vakiovarusteena jatko-ohjaamotilan eristys. Myös kaksinkertaiset lämpölasielementit ovat vakiovarusteena.

Laadukkaat verhoilumateriaalit ja varustelussa käytettävät komponentit, sekä vahva ammattiaito ovat asiakkaallemme takuu siitä, että Lectica-tuotteissa laatu jatkuu myös pintojen alla.

LECTICA RETKEILYauto

  • B-kortilla ajettavissa
  • 100km/h
  • Mahdollista rekisteröidä 1+8 paikkaiseksi kun 1+2 ohjaamo
  • Täysin autoveroton

 

 

 

    Ota yhteyttä

    Pyydä tarjous tai kysy lisää!