TRANSIT CUSTOM | TILATAKSIRATKAISUT

Luotettava, mukava ja sopivan kokoinen

Lectica-varustelu muokkaa Transit Customista tehokkaan työvälineen ammattiliikenteeseen. Ford Transit Customin matkustamo on luokkansa tilavin. Lectica-mukavuusistuimet, lattian poikittaiskiskot, sekä istuimien erilaiset toiminnallisuudet mahdollistavat matkustamotilan helpon muokkaamisen aina käyttötarkoituksen mukaan.

Kevyet ja helppokäyttöiset Lectica-kääntöistuimet takaavat, että Transit Customin tarjoamat hyvät tilat tulevat täysin hyödynnettyä ja tekevät pyörätuolikuljetuksista vaivatonta. 100% kotimainen ja oma tuotteemme.

Transit Customin Lectica matkustamo on mukava ja tyylikäs. Lectica-mallisto kattaa Transit Custom malleista VAN ja Kombi -versiot.

Lectica-varustelu muuttaa Customin esteettömäksi taksiksi pieneksi tai suureksi, koriversiosta riippuen. Mallistosta löytyvät myös versiot koululaispaikoilla.

VAN -mallit ovat kokonaan Suomessa sisustettuja, Kombi malleissa hyödynnetään tehtaan kattoverhoilua lasitusta, sekä mahdollisesti takalämmitystä ja -ilmastointia.

Laaja valikoima verhoilumateriaaleja niin sisustuspaneeleihin kuin istuimiinkin mahdollistaa oman näköisen työvälineen luomisessa, unohtamatta laajaa lisävarustevalikoimaa sisä -ja ulkopuolelle.

Ammattilaiset ansaitsevat parhaat työvälineet, siksi Transit Custom Lectica.

 

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!