TRANSIT CUSTOM | LECTICA TILA-AUTO

Lectica Transit Custom tila-auto, Todellinen tila-ihme

Kun mahdollisimman kompaktiin pakettiin halutaan mahdollisimman paljon ominaisuuksia, on ratkaisu Lectica Transit Custom Tila-auto. Tässä tuotteessa on enemmän kaikkea.

Matkustusmukavuutta ja monikäyttöisyyttä

Henkilökuljetuskapasiteettia kuljettajan lisäksi aina kahdeksaan matkustajaan asti.  Muunneltavuutensa ansiosta Ford Transit Custom Lectica-tila-auto on erinomainen ajoneuvo yritys -ja yksityiskäyttöön.

Matkailuauton ja pikkubussin edut yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Autoverovapaus, B-kortillisuus, sekä muut matkailuauton edut yhdistyvät pikkubussin ominaisuuksilla erittäin kustannustehokkaasti erilaisiin liiketoimintoihin tai yksityiskäyttöön.

Tyylikäs työkalu kaikkiin käyttötarkoituksiin

Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on kohdallaan ja käyttötarkoituksesta riippuen oikeus myös arvonlisäveron vähentämiseen (mm. vuokraamokäyttö). Tehtaan lasitus, sekä osittainen sisustus jalostetaan tila-automaiseksi kokonaisuudeksi taatulla Lectica-laadulla. Korimallin kattokorotus on muotoilultaan hillitty ja noudattelee Customin korin linjoja. Kattokorotus maalataan aina korinväriin.

Verhoilukankaat ja materiaalit ovat laadukkaita ja täyttävät ajoneuvoissa käytettävien materiaalien vaatimukset. Erilaiset istuinjärjestelyt ja säilytysratkaisut sekä laadukas viimeistely varmistavat matkustusmukavuuden ja käytettävyyden.

Matkailuautolta lain edellyttämät varusteet kuten mikroaaltouuni, sekä jääkaappi ovat sijoitettuna siten, että kokoluokassaan tilavimman matkustamon tarjoamat väljät sisätilat saadaan täydellisesti hyödynnettyä.

 

LECTICA Tila-auto

  • B-kortilla ajettavissa
  • Mahdollista rekisteröidä 1+8 paikkaiseksi kun 1+2 ohjaamo
  • Kotimaiset Lectica-istuimet! (1-rivissä tehdasistuimet)
  • Kustannustehokas ja monipuolinen
  • Täysin autoveroton

    Ota yhteyttä

    Pyydä tarjous tai kysy lisää!