Sisältä ja ulkoa harkittu kokonaisuus

Transit retkeilyauto on ratkaisu sinulle, joka arvostat laatua ja tarvitset runsaasti tilaa ja käytännöllisyyttä, mutta haluat samalla auton, joka on kaikkea muuta kuin perinteinen pakettiauto.

Auton sisätilat on suunniteltu aktiivisen ihmisen ja perheen jokapäiväistä elämää varten tarjoten samalla ruhtinaalliset tavarankuljetusmahdollisuudet unohtamatta yrittäjien vaatimuksia.

Muokkaa mieleiseksi

Tilavan ja mukavan matkustamon lisäksi retkeilyautosta löytyy tavaratilaa mallista riippuen yli 2,5 metriä esimerkiksi mönkijän, moottoripyörän, moottorikelkan ja harrastusvälineiden kuljettamiseen. Henkilökuljetuskapasiteettia aina 1+8 paikkaan asti. Lectica Transit 1+8 retkeilyauto on ollut suosiossa matkailuyrityksissä, sekä autovuokraamoissa.

Transit retkeilyauto on varma ja laadukas valinta yrittäjälle lyömättömään kokonaishintaan.

Yksilöi autosi omaksi tai yrityksesi käyntikortiksi hyödyntämällä valmiita varustepaketteja, sekä kattavaa lisävarustevalikoimaa.

Istuimet ja muunneltavuus

Vakiovarusteena Transit retkeilyautoissa Lectica-mukavuusistuimet. 100% kotimainen ja oma tuotteemme. Verhoiluvaihtoehtoina tehtaan alkuperäiskankaat, sekä laadukkaat kankaat ja ylellinen nahkaverhoilu.

Vuoderatkaisu

Vakiomallisen suorasta väliseinästä eteen kääntyvä vuodepaikka takaa maksimaaliset tilat tavaratilassa, sekä jatko-ohjaamossa.

Laatu ja takuu

Kaikissa retkeilyautomalleissamme on vakiovarusteena jatko-ohjaamotilan eristys.
Kaksinkertaiset lämpölasielementit on saatavana lisävarusteena.

Laadukkaat verhoilumateriaalit ja varustelussa käytettävät komponentit, sekä vahva ammattiaito ovat asiakkaalle takuu siitä, että Lectica-tuotteissa laatu jatkuu myös pintojen alla.

Takuu kaikissa tuotteissamme on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

 

LECTICA RETKEILYauto

 • B-kortilla ajettavissa
 • 100km/h
 • Mahdollista rekisteröidä 1+8 paikkaiseksi kun 1+2 ohjaamo
 • Kotimaiset Lectica-istuimet!
 • Täysin autoveroton

  KUVAGALLERIA

  Ota yhteyttä

  Pyydä tarjous tai kysy lisää!