TRANSIT | KEVYT KUORMA-AUTOT

Varustelu kuorma-autoiksi rekisteröitäviin malleihin

Hinta-laatu-suhteeltaan muista erottuva Lectica Transit monikäyttöauto tarjoaa laajan vakiovarustelun ansiosta mukavat tilat matkustamiseen jopa kahdeksalle henkilölle. Viihtyisässä matkustamossa on vakiona eristys, sekä tyylikkäät Lectica-sisustuspaneelit. Kaksinkertaiset lämpölasielementit on saatavana lisävarusteena.

Transit Lectica-monikäyttöautosta löytyy tavaratilaa mallista riippuen esimerkiksi mönkijälle, moottoripyörille tai moottorikelkalle. Lisäksi autossa on aina vakiona väliseinän luukku pitkän tavaran kuljetuksille. Tavaratilan pituus jopa 3 metriä.

Transitin sisustuksen suunnittelussa on huomioitu nimenomaan erilaiset käyttötarkoitukset ja Lectica-monikäyttöautossa voidaan kuormatilan pituus optimoida asiakkaan tarpeen mukaan. Mallistossa on kolme jatko-ohjaamopituutta joista valita sopivin.

Ammattikäytössä kuormatila voidaan varustella eri käyttötarpeita vastaavaksi, esimerkiksi huoltoautokalusteilla liikkuvaksi verstaaksi. Kuorma-autoksi rekisteröidyssä monikäyttöautossa ei ole lain vaatimia rajoituksia jatko-ohjaamon korkeudelle tai pituudelle ja auto on muokattavissa, sekä varusteltavissa lähes joka tarpeeseen sopivaksi.

Myös Transit Lectica monikäyttöautoissa käytetään Lectica-mukavuusistuimia. jotka ovat 100% oma kotimainen tuotteemme.

Istuimiin on valittavissa verhoilumateriaalit Ford-alkuperäiskankaista aina ylelliseen kokonahkaiseen verhoiluun saakka käyttötarkoituksen ja omien mieltymysten mukaan. Transit Lectica monikäyttöautoja on saatavana aina 1+8 paikkaiseen asti, malliversiosta riippuen.

Kattava vakiovarustelu ja laajat varustelu- ja muuntelumahdollisuudet. Sinulla on visio, me toteutamme sen!

Lectica Kevyt kuorma-auto

  • jopa 8 matkustajapaikkaa
  • reilu tavaratila (jopa 3 metriä)
  • C1-kortilla ajettavissa
  • 80km/h, nopeudenrajoitin
  • täysin autoveroton

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!