TRANSIT | TILATAKSIRATKAISUT

Tyylikäs, varma ja toimiva työväline ammattiautoilijalle

Lectica Transit on varma valinta, jos etsit viimeisteltyä kokonaisuutta tehokkaaseen ja tarvittaessa edustusluokan kuljetustarpeeseen. Ford Transit on ollut kuljetusten ammattilainen jo yli 50 vuotta.

Lectica-varustelu muuttaa Transit malliston ammattiautoilijan tarpeisiin soveltuvaksi taksimalliksi joko täysin kotimaisella sisustuksella VAN, tai Kombi-malliversiona hyödyntäen osittaista tehdassisustusta.

Molemmissa malliversioissa käytetään Lectica-mukavuusistuimia, jotka ovat 100% kotimaisia ja oma tuotteemme.  Istuimia on erilaisia ja niihin on saatavana useita toiminnallisuuksia, kuten seinälle kääntö. Kevyet ja helppokäyttöiset kääntöistuimet takaavat, että Transitin leveä matkustamo tulee hyödynnettyä pyörätuoli -ja paarikuljetuksissa tehokkaasti.

Lectica-istuimet ovat mukavat matkustaa, käytännölliset ja hiljaiset. Ne antavat osaltaan myös tuotteillemme ominaisen tyylikkään ulkonäön. Istuimiemme monikäyttöisyydestä esimerkkinä
5 oppilaspaikan istuinrivi, mikä mahdollistaa 13 koululaispaikkaa 1+1 ohjaamolla.

Kaikissa istuinmalleissamme on 3-pisteturvavyöt, myös koululaispaikoilla. Pyörätuolien ja paarien kuljetustarpeisiin löytyvät asianmukaiset sidontasarjat. Pyörätuolit on helppoa ja turvallista nostaa Dhollandian hisseillä.

Laaja valikoima verhoilumateriaaleja niin sisustuspaneeleihin kuin istuimiinkin mahdollistaa oman näköisen työvälineen luomisessa, unohtamatta laajaa lisävarustevalikoimaa sisä- ja ulkopuolelle.
Myös Kombi-malliin on saatavana lämpölasielementit lisävarusteena.

Kaikissa Lectica-taksimalleissa korirakentajan takuu 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

 

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!