TRANSIT | LECTICA TILA-AUTO

Lectica Transit Tila-auto, luotettavaa matkaseuraa

Matkailuauton ja pikkubussin edut yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Ford Transit on mitä mainion aihio erilaisille varusteluille ja nyt tarjoamme tehtaan Kombi-versioon perustuvan todellisen monikäyttöauton.

Autoverovapaus, B-kortillisuus, sekä muut matkailuauton edut yhdistyvät pikkubussin ominaisuuksilla erittäin kustannustehokkaasti erilaisiin liiketoimintoihin tai yksityiskäyttöön.

Konsepti on herättänyt paljon kysyntää julkishallinnossa, palvelutaloissa, suurperheissä, harrastuskäyttöön, matkailuyrityksissä, sekä vuokraamokäyttöön.

Tässä tuotteessa hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan ja käyttötarkoituksesta riippuen oikeus myös arvonlisäveron vähentämiseen (mm. vuokraamokäyttö). Tehtaan lasitus, sekä osittainen sisustus jalostetaan tila-automaiseksi kokonaisuudeksi taatulla Lectica-laadulla.

Matkailuautolta lain edellyttämät varusteet kuten mikroaaltouuni, sekä jääkaappi ovat sijoitettuna siten, että koko Transit Kombin tarjoama väljä sisätila saadaan käyttöön.

Tyylikäs työkalu kaikkiin käyttötarkoituksiin

Muunneltavuutensa ansiosta Ford Transit Lectica Tila-auto on erinomainen ajoneuvo yritys -ja yksityiskäyttöön. Lectica Tila-autossa on ensiluokkaiset mahdollisuudet yhdistää henkilö- ja tavarakuljetus.

Kuljettajan lisäksi mukaan mahtuu jopa kahdeksan matkustajaa. Pyörätuolipaikan kanssa suosittelemme, että autoon asennetaan jo varusteluvaiheessa laadukas Dhollandia 2-pilarinen nostin, sekä asianmukaiset sidontavyöt.

 

Transit Kombi Tila-auto

  • B-kortilla ajettavissa
  • Mahdollista rekisteröidä 1+8 paikkaiseksi kun 1+2 ohjaamo
  • Saatavana 1 pyörätuolipaikka
  • Kotimaiset Lectica-istuimet! (1-rivissä tehdasistuimet)
  • Kustannustehokas ja monipuolinen
  • Täysin autoveroton

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!