Lectica-istuimet ovat 100% Suomessa

valmistetut, itse suunnitellut istuimet.

HIljaisuudessa vertaansa vailla.

Alusta loppuun kotimaiset Lectica-mukavuusistuimet edustavat alan ehdotonta kärkeä.

Mukavuus, helppokäyttöisyys ja ennen kaikkea kestävyys leimaavat omaa istuinmallistoamme.
Lectica-istuinperheessä on useita erilaisia istuimia, myös malleja jotka saatavissa vain meiltä.
Tästä esimerkkinä 5 koululaispaikan istuinrivi. Koko mallisto perustuu pitkään kehitystyöhön, jota on tehty vahvasti ammattiautoilijoiden kanssa.

Istuinmalleja on useita ja jokainen malli on testattu M1 henkilöautoluokkaan ja varustettu integroiduilla 3-piste turvavöillä. Vakio istuinmallistomme kattaa viisi eri istuinleveyttä; 450mm, 600mm, 700mm, 800mm ja 105mm. Kaikki istuinmallit ovat saatavana ylös nousevalla istuintyynyllä, sekä useat mallit myös seinälle kääntyvinä versioina. Laajan istuinmallistomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen tilankäytön ajoneuvossa.

Laajan testaustyön ansiosta voimme hyödyntää myös Ford-tehdasistuimia yhdessä oman istuinmallistomme kanssa.

Istuinmallistostamme löytyvät myös kiinteät väliseinärakenteeseen integroituvat istuimet jatko-ohjaamo varusteluihin. Uutuutena myös Mercedes-Benz Sprinter, sekä PSA Jumper ja Boxer korimallien kevytkuorma-auto versiot voidaan varustella Lectica-sohvaistuimella.

Istuimet valmistetaan ja verhoillaan käsityönä omassa verhoomossamme. Näin voimme varmistua tuotteen virheettömästä laadusta. Verhoilumateriaalit ovat tarkkaan valittuja ammattiliikenteen vaatimusten mukaisesti. Myös autotehtaiden alkuperäiskankaat ovat osa verhoilumallistoamme.

Kuten muu varustelu, myös istuimet voidaan yksilöidä asiakkaan toiveitten mukaisesti erilaisilla tehostetikkauksilla ja brodeerauksilla.

Lectica-istuinmallistoa käytetään yhdessä omien istuinjalkojemme ja lattian kiskojärjestelmän kanssa.

      ESITTELYSSÄ SYRJÄÄN SIIRTYVÄ LECTICA-ISTUIN

      Ota yhteyttä

      Pyydä tarjous tai kysy lisää!