Meidän tehtävämme on varmistaa, että Sinä pystyt hyödyntämään aihion koko tilavuuden ajosi vaatimusten mukaan. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin hyötyajoneuvotarpeisiin aina isoista muutostöistä pieniin lisävarusteluihin. Oli kyseessä sitten iso esteetön tai koululaistaksi, retkeilyauto tai kevyt kuorma-auto, Lectica on varma valinta. Tutustu myös linja-auton muutostöihin ja Ranger Double Cap pakettiautomuutokseen. Muutostyön yhteydessä hoidamme myös tarvittavat katsastukset puolestasi.

Jokainen Lectica on yksilö, ja jokainen ajoneuvo varustellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kokemus ja aito kiinnostus asiakkaan tarpeisiin takaavat laadukkaan korityön. Tuotekehitystyö on jatkuvaa ja se tapahtuu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kanssa.

Haluamme taata asiakkaillemme huolettomat ajokilometrit ja ylpeinä annamme työllemme kahden vuoden takuun. Tutustu muutostöihimme sekä lisävarustelumahdollisuuksiin ja pyydä tarjous!