Lectica -istuimet – 100% omaa tuotantoa

Lectica-istuimet ovat täysin kotimaiset, itse suunnitellut ja toteutetut istuimet. Ne on testattu vastaamaan voimassaolevia turvallisuussäädöksiä. Panostamme suunnittelutyössä istuimien turvallisuuteen, helppokäyttöisyyteen ja hiljaisuuteen. Tuotekehitys on jatkuvaa ja parannamme istuimiemme ominaisuuksia asiakkailta saadun palautteen avulla, jotta työskentelysi olisi mahdollisimman vaivatonta.

Tilava Ford-aihio ja Lectica-istuimien syrjään siirtyvä tekniikka mahdollistavat markkinoiden tilavimman pyörätuolipaikan. Lisäksi niiden tuoma tila auttaa autoilijaa kiinnittämään pyörätuolin vaivattomammin sekä tekee matkustamisesta huomattavasti mukavampaa.

Lectica-istuimia on sekä syrjään siirtyviä (kahdella eri mekanismilla), kiinteitä että pikairrotettavia. Istuimissa on pyritty minimoimaan liikkuvien osien määrä, jotta voimme taata kestävyyden ja toimivuuden vuosienkin käytön jälkeen.

Esittelyssä Lectica syrjään siirtyvä istuin

Markkinoiden helppokäyttöisin syrjään siirtyvä istuin, polkaisu riittää! Mekanismi saatavilla yhden hengen istuimiin, koululaisistuimiin ja kahden hengen istuimiin. 

Lectica istuinverhoiluvaihtoehtoja

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!