Yhdistelemme tehdasvarusteiden ja Lectica-varustelun parhaita puolia, jolloin lopputulos on sekä laadukas että kustannustehokas. Lecticat ovat yksilöllisiä ja toimivia ja vastaavat Sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Lopputuloksena on juuri tarvitsemasi tila-auto: iso esteetön taksi, koululaistaksi tai moneen käyttöön soveltuva pikkubussi.

Tutustu Lectica-istuimiin tästä!

Ota yhteyttä ja pyydä juuri sinulle räätälöity tarjous, rakennetaan yhdessä tarpeeseesi sopiva kokonaisuus.

Lectica Optima | Transit & Custom Van

Lectica Optima on täyttä Lectica-laatua lattiasta kattoon, sillä se rakennetaan Van -pohjalle. Optimassa saat kaiken hyödyn irti autostasi aina tilan maksimoinnista käytännöllisiin istuinratkaisuihin. Täysi Lectica-sisustus takaa tehokkaan eristyksen, tyylikkään muotoilun ja mahdollisuuden monipuolisiin lisävarusteisiin. Aihion koosta riippuen Lectica Optima -muutostyön avulla autosta voidaan rakentaa iso esteetön tai koululaistaksi.

Lectica Melia | Transit & Custom Kombi

Lectica Melia muutostyö toteutetaan Transit ja Custom Kombi -aihioihin. Meliassa yhdistetään tehdasvarusteet käytännölliseen Lectica-sisustukseen. Tehdasaihion kattoelementin sekä tehdaslasien hyödyntäminen laskevat muutostyön hintaa merkitsevästi. Matkustamon tehdasilmastointi ja -lämmitys on tässä mallissa erittäin kustannustehokas ratkaisu. Siroilla Lectica-istuimilla luodaan toimiva penkitys, jolla maksimoidaan niin työteho kuin matkustusmukavuuskin.

Lectica Bonus | Tourneo Custom & Transit Linja-auto

Tourneo Custom ja Transit Linja-autoaihioissa maksimoidaan tehdasvarusteiden hyödyt, jolloin itse muutostyön hinta saada pidettyä kohtuullisena. Tehdasaihiosta hyödynnetään alkuperäinen seinä- ja kattoverhoilu sekä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös tehdasistuimia. Lectica Bonus varustelu käsittää useimmiten invavarustelua ja istuinmuutoksia sekä pieniä lisävarusteluja.

Ford Tourneo Custom soveltuu Lectica-istuinten avulla erinomaisesti esimerkiksi koululaiskuljetuksiin. Aihioon voidaan tehdä myös penkinkääntö, jonka avulla matkustamon 1. rivin istuimet käännetään selkä menosuuntaan. Näin saadaan miellyttävä kuuden hengen istuinryhmä matkustamoon.

Transit linja-auto voidaan muuttaa M1-luokan henkilöautoksi, jolloin se soveltuu esimerkiksi isoksi esteettömäksi taksiksi. M2-luokan linja-auto muutoksista voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!