SPRINTER | KEVYT KUORMA-AUTOT

Varustelu kuorma-autoiksi rekisteröitäviin malleihin

Mercedes-Benz Sprinter-malliston uudistuksen myötä olemme myös halunneet tarjota jotakin uutta suosittuun monikäyttöauto -mallistoomme. Sprinter on nyt ensimmäistä kertaa saatavana Lectica -varustelulla.

Olemme lisänneet sisustusmateriaaleja ja valmiita paketteja, jotta löytäisit helposti juuri sinua miellyttävän kokonaisuuden. Lisää vaihtoehtoja, lisää mahdollisuuksia yksilöidä autosi.

Myös suosittu säilytyslaatikollinen 4-istuttava istuin on kokenut uudistuksia ja on entistäkin mukavampi ja tyylikkäämpi.

Sprinter-monikäyttömallimme kätkevät sisäänsä toimivat tilaratkaisut niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaankin. Malliversiosta riippuen matkustuspaikkoja löytyy kuljettajan lisäksi jopa 8, unohtamatta tavaratilan uskomatonta kuljetuskapasiteettia. Malliversiosta riippuen mukaan mahtuu työporukan tai perheen lisäksi mönkijä, moottorikelkka, sekä kaikki varusteet ja matkatavarat.

Tavaratila on erikseen muokattavissa eri käyttötarkoituksiin parhaiten soveltuvaksi. Esimerkiksi huoltoautokalusteet voidaan suunnitella vastaamaan täydellisesti asiakkaan vaatimuksia.

Myös korin ulkopuolelle löytyy laaja valikoima varusteita, joilla auton persoonallisuutta voidaan korostaa. Kaikkiin korimalleihin on saatavana istuinverhoilut myös automallin alkuperäiskankailla.

Yksilöllinen

Yhä useampi ajoneuvo yksilöidään asiakkaan toiveita ja tottumuksia vastaaviksi ja perusvarustetasojen lisäksi on tarjolla todella kattava lisävarustevalikoima. Ominaista Lectica malleille on matkustamon miellyttävä ja tyylikäs tunnelma, sekä hiljaisuus. Sprinter-monikäyttöauto muovautuu työkalusta aina ylelliseksi edustusautoksi. Myös korin ulkopuolelle löytyy laaja valikoima varusteita, joilla auton persoonallisuutta voidaan korostaa.

Malliversiosta riippumatta vakiovarusteena lämpöeristelasit, sekä matkustamon eristys.

 

Lectica Kevyt kuorma-auto

    • jopa 6 lisäpaikkaa jatko-ohjaamoon
    • Reilu tavaratila (max. 3 metriä)
    • C1-kortilla ajettavissa
    • 80km/h, nopeudenrajoitin
    • Täysin autoveroton

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!