Laadukas kumppani työhön ja aktiiviseen elämäntapaan

Auton sisätilat on suunniteltu aktiivisen ihmisen ja perheen jokapäiväistä elämää varten tarjoten samalla ruhtinaalliset tavarankuljetusmahdollisuudet.

Laadukkaat materiaalit, värit ja suunnitteluyksityiskohdat luovat yhdessä persoonallisen
ja toimivan kokonaisuuden.

Matkustusmukavuus voidaan lisätä viihde-elektroniikalla ja kodin mukavuuksilla, sekä erilaisilla lisävarusteilla.

Muuntautumiskykyinen useisiin käyttötarkoituksiin

Retkeilyauto sopii useisiin käyttötarkoituksiin. Sprinterin tilava kori mahdollistaa todella väljät työskentelytilat ja leveä pyöräkoteloiden väli helpon lastauksen suuremmillekin tavaroille.

Tavaratila voidaan varustella liikkuvaksi työtilaksi ja matkustamotila toimistoksi. Korin korkeus mahdollistaa täyden seisomakorkeuden, jolloin työskentely on miellyttävää.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen

Matkailuautomallimme kätkevät sisäänsä toimivat tilaratkaisut niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan. Tarjolla on kaksi malliversiota 150 ja 200. Versiosta riippuen matkustajapaikkoja löytyy jopa 1+8 hengelle, unohtamatta tavaratilan suurta kuljetuskapasiteettia.

Malliversiosta riippuen mukaan mahtuu työporukan tai perheen lisäksi mönkijä, moottorikelkka, sekä kaikki varusteet ja matkatavarat.

Mukava matkakumppani pidemmillekin matkoille

Erillisistuimet on varustettu selkänojan säädöllä ja 3-piste turvavöillä. Saatavana myös ISOFIX –kiinnikkeet turvaistuimille. Istuinverhoilut ovat vakiovarusteena tehtaan alkuperäiskankailla
Lisävarusteena saatavana useita vaihtoehtoja niin istuinverhoiluihin kuin muuhunkin sisustukseen.

Vuodepaikka on toteutettu vuodesyvennyksellä, sekä väliseinästä ulosvedettävällä tukirungolla. Vuodesyvennys tarjoaa reilusti lisää myös tavarankuljetuskapasiteettia jatko-ohjaamotilaan. Tukirunko on erittäin helppokäyttöinen ja tukeva. 

Kattavan perusvarustelun lisäksi on tarjolla valmiita varustepaketteja, sekä laaja lisävarustevalikoima. Myös korin ulkopuolelle löytyy valikoima varusteita, joilla auton persoonallisuutta voidaan korostaa

Laatu ja takuu

Sprinter retkeilyautomalleissamme on vakiovarusteena jatko-ohjaamotilan eristys ja kaksinkertaiset lämpölasielementit.

Laadukkaat verhoilumateriaalit ja varustelussa käytettävät komponentit, sekä vahva ammattiaito ovat asiakkaallemme takuu siitä, että Lectica-tuotteissa laatu jatkuu myös pintojen alla.

 

LECTICA RETKEILYauto

  • B-kortilla ajettavissa
  • 100km/h
  • Mahdollista rekisteröidä 1+8 paikkaiseksi kun 1+2 ohjaamo
  • Täysin autoveroton

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!