Lectica Peugeot -monikäyttöauto

Boxer on älykäs, jörjestelmällinen ja fiksu. Se on muotoilultaan käytännöllinen mm. luokkansa levein tavaratila. Mallit ovat erittäin taloudellisia ja suorituskykyisiä, sekä mukavuudeltaan luokkansa parhaita.
Lectica Peugeot-monikäyttöauto on toimiva jokaista yksityiskohtaa myöten. Malleissa on loistavat ajo-ominaisuudet ja Lectica-varustelun jälkeen on kuin ajaisit suurta henkilöautoa

Lectica Peugeot-monikäyttöauto tarjoaa mukavan matkan teon jopa kahdeksalle henkilölle. Avaran ja tyylikkäästi varustellun matkustamon lisäksi Boxer monikäyttöautomalleista löytyy reilusti tavaratilaa harrastevälineille, kesäisin esimerkiksi moottoripyörille ja talvisin moottorikelkalle. Suuremmissa korimalleissa voidaan kuormatila varustella vaikka liikkuvaksi verstaaksi. Monikäyttöautot varustellaan usein ammattikäyttöön ja näissä tapauksissa kuormatilan toteutus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Lectica Peugeot-monikäyttöautot on varusteltu Suomessa laadukkailla ja parhailla materiaaleilla.
Korkeasta kotimaisen työn laadusta kertoo myös avainlipputunnus. Tilasuunnittelussa on huomioitu sisustuksen käytettävyys eri tilanteissa. Kuormatilan pituus voidaan optimoida asiakaan tarpeen mukaan. Jo lyhyimpäänkin koriversioon mahtuu runsaasti tavaraa kyytiin ja pisimmän mallin tarjoama kuormatilan koko riittää kaikkiin jo suurempiinkin kuljetustarpeisiin.

Boxer kevyt kuorma-autovarustelussa käytämme Lectica-istuimia (PSAK 110 ja 150) tai GRL  mukavuusistuimia (PSAK200), jotka ovat kevyitä ja säädettäviä. Istuimien matkustusmukavuus on erinomainen ja ne voidaan varustaa pikalukkojaloilla, mikäli istuimet halutaan nopeasti poistaa tai muokata istuinjärjestystä. Kiskojen ansiosta istuinpaikkoja voidaan siirtää ja matkustussuunta kääntää.

Lectica Peugeot-monikäyttöautoja on saatavana aina 1+8 paikkaiseen asti. Kattava vakiovarustelu ja laajat varustelu- ja muuntelumahdollisuudet tekevät Lectica Peugeot -monikäyttöautosta todellisen tila-auton.

 

Lectica Kevyt kuorma-auto

  • jopa 6 lisäpaikkaa jatko-ohjaamoon
  • Reilu tavaratila (max. 3 metriä)
  • C1-kortilla ajettavissa
  • 80km/h, nopeudenrajoitin
  • Täysin autoveroton

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!