Henkilöauton mukavuus ja tavara-auton tilat

Boxerin tekniset innovaatiot yhdistettynä laadukkaaseen korirakennukseen takaavat toimivuuden ja mukavuuden samassa paketissa. Auton sisätilat on suunniteltu harrastuksia ja aktiivista elämää varten yhtä lailla kuin korvaamaan yrityksessä henkilöauton ja pakettiauton.

Tavaratila voidaan varustella liikkuvaksi verstaaksi ja matkustamotila liikkuvaksi toimistoksi.
Boxerin kokoluokkansa levein kori tarjoaa erinomaisen tavarankuljetuskapasiteetin ja kantavuuden suuremmillekin kuormille.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen

Matkailuautomallimme kätkevät sisäänsä toimivat tilaratkaisut niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan. Saatavana suoralla väliseinällä sekä suuremman tavaratilan mahdollistavalla ”Z-seinällä”. Versiosta riippuen matkustajapaikkoja löytyy jopa 1+8 hengelle, unohtamatta tavaratilan suurta kuljetuskapasiteettia.

Malliversiosta riippuen mukaan mahtuu työporukan tai perheen lisäksi mönkijä, moottorikelkka, sekä kaikki varusteet ja matkatavarat.

Tavaratila on erikseen muokattavissa eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi huoltoautokalusteet voidaan suunnitella vastaamaan täydellisesti asiakkaan vaatimuksia. Boxerin luokkansa levein kori tarjoaa väljät työskentelytilat ja leveä pyöräkoteloiden väli helpon lastauksen suuremmillekin tavaroille.

Mukava matkakumppani pidemmillekin matkoille

Malliston autot ovat erittäin muuntautumiskykyisiä. Erillisistuimet on varustettu selkänojan säädöllä ja 3-piste turvavöillä. Saatavana myös ISOFIX –kiinnikkeet turvaistuimille. Istuinverhoilut ovat vakiovarusteena tehtaan alkuperäiskankailla.

Lisävarusteena saatavana useita vaihtoehtoja niin istuinverhoiluihin kuin muuhunkin sisustukseen.

Vuodepaikka on integroitu suoraan väliseinään. Ratkaisu maksimoi tavaratilan pituuden ja hyötykuutiot. Suunnittelu ja toteutus tunnetulla Lectica-laadulla!

Kattavan perusvarustelun lisäksi on tarjolla laaja lisävarustevalikoima. Myös korin ulkopuolelle löytyy valikoima varusteita, joilla auton persoonallisuutta voidaan korostaa.

Ominaista kaikissa tuotteissamme on matkustamon miellyttävä ja tyylikäs tunnelma, sekä hiljaisuus.

Laatu ja takuu

Boxerin retkeilyautomalleissamme on vakiovarusteena jatko-ohjaamotilan eristys. Myös kaksinkertaiset lämpölasielementit ovat vakiovarusteena.

Laadukkaat verhoilumateriaalit ja varustelussa käytettävät komponentit, sekä vahva ammattiaito ovat asiakkaallemme takuu siitä, että Lectica-tuotteissa laatu jatkuu myös pintojen alla.

 

LECTICA RETKEILYauto

  • B-kortilla ajettavissa
  • 100km/h
  • Mahdollista rekisteröidä 1+8 paikkaiseksi kun 1+2 ohjaamo
  • Täysin autoveroton

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!