Toteutamme ammattitaidolla erilaiset varustelut Pick-Up ajoneuvoihin. Kauttamme on saatavana kaikki mitä Pick-Up ajoneuvoon tarvitaan ammattikäyttö huomioiden.

Huoltoautokalusteet, sähkövarustelun, valaistuksen, lavakatteet ja kaiken muunkin saat kerralla kokonaisratkaisuna. Hankkimalla koko varustelun kerralla on lopputulos kokonaisedullinen ja toimitusaika varustelulle nopeampi.

Toteutamme myös matkustamon muutostöitä, kuten Ford Ranger Double Cab-mallin pakettiautomuutos.
Varustelu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja esimerkiksi huoltoautokalustuksesta asiakas saa 3D kuvat toteutuksesta nähtäväksi suunnitteluvaiheessa. Toteutamme huoltoautokalustuksen yhteistyössä Würth-organisaation kanssa ORSY-mobil tuotteilla. Tällä konseptilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko maan kattavan huoltoverkoston. ORSY-tuoteperheestä löytyy ratkaisu lähes kaikkiin tarpeisiin. Esimerkiksi liukuvilla lava-alustoilla voidaan helpottaa merkittävästi lavatilan käyttöä.

Omista maahantuontituotteistamme löytyy paljon varusteita myös auton ulkopuolelle. Pick-Up varusteluissa käytetään vain tiukimmat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita ja materiaaleja.

Sinulla on visio, me suunnittelemme ja toteutamme sen!

 

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!