Laadukas korjausverhoilupalvelu

Tervetuloa Lectican korjausverhoilu palveluun! Tarjoamme ammattitaitoista korjausverhoilua – olipa kyseessä auton istuin, moottoripyörän satula, veneen patja tai työkoneen penkki, meiltä löytyy ratkaisu. Korjausverhoilumme ei ainoastaan palauta istuimiasi alkuperäiseen loistoonsa, vaan se tehdään kestävällä otteella, jotta voit nauttia uudistetusta istuimesta vuosien ajan.

 

Miksi valita Lectica korjausverhoilu?

Ammattitaito: Asiantuntevat verhoilijamme ovat koulutettuja ja kokeneita. He käyttävät huippulaatuisia materiaaleja ja tekniikoita varmistaakseen laadukkaan lopputuloksen.

Yksilöllinen suunnittelu: Jokainen korjausverhoiluprojekti on meille yksilöllinen. Kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi tarkasti, jotta voimme toteuttaa toiveesi.

Kestävä ratkaisu: Käytämme vain parhaita materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Varastostamme löytyy valikoima nahkaa, keinonahkaa sekä kankaita. Korjausverhoilumme on suunniteltu kestämään vuosia.

Mitä verhoilemme?

  • auton istuimien verhoilun korjaus, merkistä riippumatta
  • myös pehmusteen korjaus / uusiminen
  • moottoripyörän satulan muokkaus ja verhoilu
  • työkoneiden penkit
  • monet muut verhoilutyöt

 

 

Näin se toimii

Ilmainen arviointi: Ota yhteyttä meihin ja teemme ilmaisen arvioinnin. Arvio voidaan tehdä meillä paikan päällä tai kuvien avulla etänä. Saat korjauksesta hinta-arvion, ja samalla voit sopia korjausajankohdan. Pienemmät korjausta vaativat esineet kuten moottoripyörän satulat, voit myös lähettää meille korjausverhoiluun. 

Korjaustyö: Ammattilaisemme tekevät tarvittavat korjaukset ja verhoilun sovitusti. Mikäli matkan varrella ilmenee yllätyksiä, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme yhdessä, kuinka etenemme.

Toimitus: Kun työ on valmis, voit noutaa sen meiltä sovittuna ajankohtana. Meille lähetetyt tuotteet lähetämme takaisin, kun olemme vastaanottaneet maksun työstä.

Maksutavat: Meillä voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Lähetetyt tuotteet laskutetaan työn valmistuttua.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita 010 3214 795 
Laita sähköpostia myynti@lectica.fi

Haluatko korjauttaa tai uudistaa autosi, moottoripyöräsi tai muun ajoneuvosi istuimen? Ota yhteyttä Lectican korjausverhoilupalveluun ja pyydä ilmaista arviota. Teemme istuimestasi jälleen käyttökelpoisen ja kauniin!

YHTEYSTIEDOT

Hakalan Verhoomo Oy / Lectica
Aunankorvenkatu 8
33840 Tampere

ENNEN JA JÄLKEEN

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!