varma ja toimiva työväline ammattiautoilijalle

Lectica on varma valinta, jos etsit laadukasta kokonaisuutta tehokkaaseen ja monipuoliseen kuljetustarpeeseen. Tilataksiratkaisut toteutetaan Ford Transit ja Transit Custom -malleihin.

Lectica-varustelu muuttaa Transit malliston ammattiautoilijan tarpeisiin soveltuvaksi taksimalliksi joko Kombi-mallista hyödyntäen osittaista tehdassisustusta tai Van-mallista täysin kotimaisella sisustuksella. Jokainen sisustus toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen, jolloin jokaisesta Lecticasta muodostuu yksilöllinen.

Tuotteissa käytetään omaa kotimaista tuotantoa olevia Lectica-istuimia. Istuimet kootaan ja verhoillaan käsityönä omassa verhoomossamme. Näin voimme varmistua tuotteen virheettömästä laadusta. Tutustu innovatiiviseen ja ainutlaatuiseen sivuun pyörähtävän istuimen toimintaan alla olevalla videolla.

Laajan testaustyön ansiosta voimme hyödyntää myös Ford-tehdasistuimia yhdessä oman istuinmallistomme kanssa. Lectica-istuinmallistoa käytetään yhdessä omien istuinjalkojemme ja lattiakiskojärjestelmän kanssa, jotka on testattu vastaamaan tiukkoja M1-luokan vaatimuksia.

Kaikissa Lectica-taksimalleissa korirakentajan takuu 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Tutustu esittelyvideoihin täällä!

 

SYRJÄÄN SIIRTYVÄ ISTUIN

Syrjään siirtyvä istuin mullistaa työnteon! Istuimen helppokäyttöisyys mahdollistaa vaivattoman ja nopean työnteon. Lue lisää täältä.

KUVAGALLERIA

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!