UUTUUS! CUSTOM H1 SUURI ESTEETÖN TAKSI

Täysin uusi tuote Suomen Ford-taksimarkkinoilla. Leveät sisätilat ja 1+7 istumapaikkaa, pyörätuolipaikka sekä paaripaikka matalassa, mutta tilavassa autossa. Rekisteröidään suureksi esteettömäksi taksiksi. 
Lue lisää!

varma ja toimiva työväline ammattiautoilijalle

Lectica on varma valinta, jos etsit laadukasta kokonaisuutta tehokkaaseen ja monipuoliseen kuljetustarpeeseen. Tilataksiratkaisut toteutetaan Ford Transit ja Transit Custom -malleihin.

Lectica-varustelu muuttaa Transit malliston ammattiautoilijan tarpeisiin soveltuvaksi taksimalliksi joko Kombi-mallista hyödyntäen osittaista tehdassisustusta tai Van-mallista täysin kotimaisella sisustuksella. Jokainen sisustus toteutetaan asiakkaan toiveita kuunnellen, jolloin jokaisesta Lecticasta muodostuu yksilöllinen.

Tuotteissa käytetään omaa kotimaista tuotantoa olevia Lectica-istuimia. Istuimet kootaan ja verhoillaan käsityönä omassa verhoomossamme. Näin voimme varmistua tuotteen virheettömästä laadusta. Tutustu innovatiiviseen ja ainutlaatuiseen sivuun pyörähtävän istuimen toimintaan alla olevalla videolla.

Laajan testaustyön ansiosta voimme hyödyntää myös Ford-tehdasistuimia yhdessä oman istuinmallistomme kanssa. Lectica-istuinmallistoa käytetään yhdessä omien istuinjalkojemme ja lattiakiskojärjestelmän kanssa, jotka on testattu vastaamaan tiukkoja M1-luokan vaatimuksia.

Kaikissa Lectica-taksimalleissa korirakentajan takuu 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

Tutustu esittelyvideoihin täällä!

 

KUVAGALLERIA

SYRJÄÄN PYÖRÄHTÄVÄ ISTUIN

Syrjään pyörähtävä mekanismi on saatavissa kaikkiin taksimuutoksissa käytettäviin istuimiin: yhden hengen istuimeen, koululaisistuimeen ja kahden hengen istuimeen.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää!